How su kaçak tespiti can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Evim three katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir problem değildir.

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde 2 yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna su kaçak tespiti da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Su kaçağının yerini bulma işlemi konusunda kullanılan bazı teknik ekipmanlar bulunuyor. Bu ekipmanları aşağıda sıraladık peki evde cihaz olmadan su kaçağının yerini bulma nasıl yapılır su kaçak tespiti bu konuda sayfamızın sonunda detaylı anlatım bulabilirsiniz.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Termal özelliğe su kaçak tespiti sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için su tesisatçısı kullanılan bir cihazdır.

thirteen yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; su kaçağı tespit tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page